Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Oscar Baudey van Cal Poly naar St. John’s in New York!

Oscar Baudey van Cal Poly naar St. John’s in New York!

Oscar Baudey verruilt California Polytechnic State University (Cal Poly) voor St. John’s University.

Voetballer Oscar Baudey heeft in zijn verleden al in veel landen gevoetbald, niet gek voor iemand met 3 nationaliteiten. De geboren Amsterdammer bracht zijn jeugd onder andere door in Amerika en Frankrijk, waarna hij in 2019 terugkeerde naar Nederland. Na een avontuur in Nederland besloot Oscar in 2020 zijn stap naar Amerika te maken. De dan nog speler van Almere City Onder 19 besloot zijn Nederlandse club in te ruilen voor de Amerikaanse Mustangs van Cal Poly University. Een van de powerhouses in Amerika! In zijn, tot nu toe, drie seizoenen bij de Mustangs wist hij de nodige ervaring op te doen in de wereld van college voetbal en wist hij als linksback regelmatig een goal of assist mee te pikken.

Na een uiterst succesvolle periode bij de Cal Poly Mustangs, maakt hij de stap naar St. John’s University en wordt hij een Red Storm. Het men’s soccer team van St. John’s komt uit in de Big East Conference, waarbij hij gaat spelen tegen topscholen en Ivy League scholen als Princeton, Columbia, Temple en UConn. De school is gelegen in Queens in New York, een toplocatie in Amerika! Een waardige vervolgstap voor de ervaren verdediger. Als hij hier wederom weet te slagen, zal een overstap naar de profs niet ver weg zijn.

Wij wensen Oscar veel succes en weten dat hij er ook hier een succes van zal maken!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.