Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

California State Polytechnic University strikt Oscar Baudey

California State Polytechnic University strikt Oscar Baudey

Oscar Baudey heeft de nodige ervaring in huis en gaat Cal Poly versterken. De verdediger heeft al in Nederland én Amerika op hoog niveau gespeeld en past uitstekend in het team van coach Steve Sampson.

 

Oscar, die Frans en Australisch bloed heeft, begon zijn carrière als voetballer op 4-jarige leeftijd. Zijn eerste club was AVV Swift in Amsterdam. Daar speelde Oscar tot zijn 7de, waarna zijn familie verhuisde naar de Verenigde Staten, naar Portland, Oregon. Hij sloot aan bij FC Portland waar hij 11 jaar heeft gespeeld. Leuk om te vernoemen, is dat Oscar elk jaar aanvoerder was van zijn team. In de U14, U17, U19 teams wist Oscar met zijn team de Oregon State League te winnen.

Na zijn laatste jaar bij Portland, wisselde hij van club en ging een try-out aan bij FC Utrecht U19. Daar kon hij geen hoge ogen gooien en ging vervolgens spelen voor Almere City FC U19.

 

De linksbenige Oscar kan op verschillende plekken aan de linkerkant uit de voeten, maar de linksback positie is zijn favoriet! Enkele sterke punten van Oscar zijn: snelheid, kracht, 1 op 1 verdediging en heeft een goede voorzet in de benen.

Naast deze kwaliteiten heeft Oscar ook persoonlijke kwaliteiten die je als coach zijnde wilt hebben in het team. ‘Als mensen mij in een woord zouden moeten beschrijven, ongeacht wie, of dat nou vrienden, familie, klas- en teamgenoten, zouden zij allemaal zeggen: loyaal.’ laat Oscar weten.

California Polytechnic State University is een van de powerhouses van Amerika en is een zeer grote school waar alle faciliteiten aanwezig zijn om sport én studie te volgen op professioneel en hoog niveau!
In de video hieronder is een kleine sneakpeak te zien hoe de sportbeleving er daar aan toe gaat.

Met zijn kennis over het menselijk lichaam, die hij geleerd heeft van zijn fysiotherapeut, is hij zelf in staat om kleine blessures thuis te verhelpen. Oftewel, Oscar neemt zijn lichaam én sport zeer serieus.

 

Veel succes in California, Oscar! We blijven je volgen en houden je acties bij op onze social media!
–> @kingstalentnl 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.