Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Noa Trabold vertrekt naar Pace University in de Big Apple

Noa Trabold vertrekt naar Pace University in de Big Apple

Momenteel is Noa nog druk bezig met het afronden van haar middelbare school maar wanneer ze deze zomer haar diploma in de pocket heeft vertrekt ze naar New York. Aan de andere kant van de oceaan zal ze de volgende stap in haar carrière zetten. In tegenstelling tot de meeste studenten, die in Nederland blijven, gaat Noa het avontuur aan in de grootste stad van de Verenigde Staten.

 

Noa is erg sportief aangelegd en ze vindt sporten erg leuk. Ze heeft op jongere leeftijd dan ook meerdere sporten geprobeerd zoals: voetbal, ballet, zwemmen en turnen. Op zesjarige leeftijd begon Noa met hockeyen bij WFHC (West-Friese Hockeyclub) in Hoorn. Hier is ze opgebloeid als speelster en presteert ze erg goed. Momenteel is ze zelfs aanvoerder in het O18 team van de club wat uitkomt in de 1e klasse. Hier werd ze afgelopen jaar zelfs najaar kampioen.

 

Ze is klaar voor de volgende uitdaging zowel op sportief als academisch vlak en heeft gekozen om het avontuur aan te gaan in New York. Hier zal ze een studie gaan combineren met hockeyen aan de Pace University. Deze universiteit, met meer dan 13,600 studenten, heeft 3 campussen. De campussen liggen in New York City, Pleasantville en White Plains. Van de 13,500 studenten is maar liefst 15% internationaal. Deze studenten komen uit 136 verschillende landen. Met 135 majors is State University een van de grootste universiteiten in New York State.

 

De bijnaam van de sportteams van de school is de Setters. Het hockeyteam waar Noa zal aansluiten komt uit in de Northeast-10 Conference. Dit betekent dat zij spelen tegen teams uit: New York, New Hampshire, Massachusetts, Connecticut en Vermont.

 

Wij wensen Noa succes met het afronden van haar middelbare school en alvast veel succes en vooral plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.