Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nieuwe award voor Celeste Veenstra!

Nieuwe award voor Celeste Veenstra!

Celeste Veenstra heeft opnieuw een award gekregen! De topschutter van East Stroudsburg werd verkozen tot NFHCA Field Hockey Athlete of the Week. Dit was voor Celeste zeker niet de eerste keer dit seizoen dat ze een award won. Eerder won ze al drie weekly-awards en daar bovenop kwam ook nog de All-Conference-award. 

 

Na eerder het PSAC-Tournament te hebben gewonnen, plaatsten de ‘Warriors’ zich vanzelfsprekend voor de Nationals en inmiddels is daar de kwartfinale ook van gespeeld. Celeste eiste zoals zo vaak dit seizoen de hoofdrol op in haar team. East Stroudsburg is aan de Nationals begonnen als nummer 2 gerankt van het land en in de kwartfinale speelde ze tegen Assumption en dat werd een minieme overwinning voor East Stroudsburg. In het derde kwart werd de enige goal gemaakt door East Stroudsburg en je raadt het uiteraard al. Celeste was de maker van het winnende doelpunt, zoals zo vaak dit seizoen. Door haar goal zijn de ‘Warriors’ geplaatst voor de Final Four van de Nationals. In de halve finale gaan ze het opnemen tegen nummer drie van de ranking: Saint Anselm.

Celeste staat op dit moment 22 goals na 21 wedstrijden dit seizoen! Waaronder de gamewinner in de finale van PSAC finale en dus de gamewinner tegen Assumption. Enorm knap! Vrijdag 22 november wordt de halve finale gespeeld! Celeste, alvast heel succes, wij hebben vertrouwen in een goede afloop.

Benieuwd naar de andere awards van Celeste? Bekijk ons nieuwsoverzicht, hier kan je alle awards van Celeste terugvinden.

Bekijk daarnaast ook eens onze socials, hier vind je dagelijkse updates over alle talenten in Amerika.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.