Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nicolas Hinten is verkozen tot ‘Athlete of the Week’!

Nicolas Hinten is verkozen tot ‘Athlete of the Week’!

Het men’s soccer team van Carroll University nam het afgelopen week in een thuiswedstrijd op tegen het men’s soccer team van Augustana College.

De thuisploeg domineerde hun tegenstander met 24 totaal schoten, waarvan 12 schoten op doel. In tegenstelling tot The Vikings die goed waren voor 4 totaal schoten, waarvan 2 schoten op doel. Deze overweldigende statistieken zijn ook terug te zien in de eindscore van de wedstrijd, die werd gewonnen door The Pioneers met een dikke 6-0! Met deze overwinning behaalt het men’s soccer team van Carroll voor het eerst in de programmageschiedenis een plek in het CCIW-heren voetbaltoernooi van 2022! Nicolas Hinten, de middenvelder van The Pioneers, had een grote bijdrage in de overwinning op The Vikings. De nummer 5 gaf de assist voor het eerste doelpunt van de wedstrijd en wist zelf ook nog een doelpuntje mee te pakken. Nicolas is door deze indrukwekkende statistieken verkozen tot ‘Athlete of the Week’! Vandaag nemen The Pioneers het in een uitwedstrijd op tegen het men’s soccer team van North Park University, waar zij zullen spelen voor hun derde uitwedstrijd overwinning.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.