Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

New Jersey is de nieuwe thuishaven voor Lotte Scalé.

New Jersey is de nieuwe thuishaven voor Lotte Scalé.

Na ervaring op te hebben gedaan in Nederland, is het tijd voor de volgende stap in Lotte’s carrière. New Jersey is de plaats waar de hockeyster haar American Dream gaat beleven aan William Paterson University.

Lotte haar eerste club was HIC in Amstelveen. Vanaf haar vijfde begint ze met hockey en daarnaast zwemt en turnt de sportieveling ook nog. Op haar tiende maakt Lotte de keuze om volledig te focussen op hockey en wint ook meerdere (indoor) kampioenschappen in de jeugd. Wanneer ze eigenlijk nog in de U16 speelt, maakt ze vervroegd de overstap naar de senioren en speelt ze ieder weekend twee wedstrijden. Dat ze leergierig is, kan je wel stellen. Lotte vult haar vrije tijd in de zomer meerdere keren met zomerkampen om zichzelf te ontwikkelen. Ook wordt ze geïnspireerd door haar eigen coaches, want Lotte traint het jeugdtalent bij HIC.

De volgende stap voor Lotte is William Paterson University. De school is gelegen in New Jersey en op steenworp afstand van New York City. Dit was ook een belangrijke factor in de keuze van de middenveldster. De coach was gelijk onder de indruk van haar kwaliteiten en wilde Lotte graag toevoegen aan haar selectie. Daarom is William Paterson University diep gegaan om het talent binnen te halen.

Wij wensen Lotte enorm veel succes en plezier toe met dit waanzinnig avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.