Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

NEC Rookie of the Week #2 – Huib Achterkamp

NEC Rookie of the Week #2 – Huib Achterkamp

Het dat is nummer 2 voor Huib Achterkamp! Huib leverde afgelopen week weer een uitstekende prestatie en is op basis daarvan nogmaals uitgeroepen tot ‘Rookie of the Week’.

 

Achterkamp is onderdeel van het defensieve blok en is momenteel niet weg te denken uit het elftal van de Blackbirds.. naast zijn defensieve taak draagt de verdediger aanvallend ook zijn steentje bij. Achterkamp maakte in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Mount St. Mary’s de game-winning goal.. de Freshman kopte de bal in de 96e minuut vanuit een vrije trap binnen en bracht daarmee het gehele team in extase! Deze overwinning betekende alweer de achtste overwinning op rij voor de Blackbirds. Naast zijn goal wist Huib eerder die week ook al een belangrijke assist te geven op de gelijkmaker in de wedstrijd tegen Sacred Heart.. uiteindelijk werd het ook nog 3-2 in overtime!

Het vizier staat alweer op scherp want de Blackbirds reizen aankomend weekend af naar het zuiden om het daar op te gaan nemen tegen Robert Morris en Saint Francis University.. zaak dus voor Huib en zijn mannen om de winning-streak te vergroten!

Voor meer dagelijkse avonturen en prestaties van onze talenten.. volg ons op Instagram!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.