Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Meerdere awards voor Huib Achterkamp!

Meerdere awards voor Huib Achterkamp!

Niet één, maar twee MAAC awards voor Huib Achterkamp! De centrale verdediger van de Marist Red Foxes heeft een plek in het First Team All-MAAC, maar is ook uitgeroepen tot MAAC Defensive Player of the Year!

Huib heeft geweldige prestaties geleverd gedurende het reguliere seizoen en het MAAC Tournament. Zo heeft hij samen met de verdediging een streak van maar liefst 391 minuten zonder tegengoal gedurende de maand Oktober! Verder wist hij zes keer het net te vinden, waarvan vier keer een beslissende treffer was. Van de zes treffers waren er drie penalty’s en deze wist hij allemaal te benutten. En dat als centrale verdediger!

Kortom, de Metro Atlantic Athletic Conference kon niet om Huib heen. Door zijn geweldige prestaties heeft hij deze twee awards meer dan verdiend. Verder is Huib ook pas de tweede speler in de geschiedenis van de Red Foxes die dit voor elkaar heeft weten te krijgen!

Als kers op de taart heeft de verdediger van Marist ook een plek weten te bemachtigen in het All-Region Team!

Wij zijn trots, Huib!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.