Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Mika Lankhof vertrekt naar Amerika

Mika Lankhof vertrekt naar Amerika

Nadat Mika Lankhof deze zomer zijn VWO diploma in de wacht heeft weten te slepen zal hij gaan vertrekken naar de University of Providence. Aan de universiteit in Great Falls, Montana zal hij gaan studeren en daarnaast mag hij zijn school vertegenwoordigen door te spelen in het voetbalteam van de school.

 

Mika is al van kleins af aan met voetbal bezig. Op 5-jarige leeftijd begon hij met voetballen bij FC Vlotburg. Een aantal jaar later nam hij alweer afscheid om te vertrekken naar VV Hellevoetsluis, om op een hoger niveau te kunnen spelen. Toen hij 15 was hij aanvoerder van het O16 team van de club en deed soms al met het O17 team mee. Hij maakte zelfs zijn debuut voor het eerste team van VV Hellevoetsluis op 15-jarige leeftijd. Hij werd vaker vroegtijdig overgeplaatst. Zo speelt hij momenteel, op 17-jarige leeftijd, in het O19 team van de club en mag soms met het O23 team meespelen. Mika is een echte leider op het veld die weet wat hij doet. Hij is sterk aan de bal en heeft hij een goede techniek in huis. Hij kan op meerdere plaatsen op het middenveld worden ingezet maar hij komt het best uit de verf als aanvallende middenvelder.

 

University of Providence is een goede Universiteit gelegen in Great Falls in de staat Montana. De school beschikt over verschillende sportteams waaronder het herenvoetbalteam waar Mika dit jaar zal aansluiten. Het team komt uit in de Cascade Collegiate Conference, op NAIA Division 1 niveau. Het voetbalteam van de school beschikt over meerdere internationale spelers. Zo voetballen er spelers uit Spanje, IJsland, Brazilie, Madagaskar en Noorwegen. Met Mika erbij zijn dit in totaal 7 verschillende nationaliteiten!

 

Wij wensen Mika heel veel succes en vooral plezier tijdens zijn avontuur in Amerika.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.