Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Michelle Maksimovic on her way to Chowan University

Michelle Maksimovic on her way to Chowan University

 

 

Michelle Maksimovic heeft een akkoord bereikt met Chowan University in Murfreesboro, North Carolina. Hier zal ze het aankomend spring semester starten aan een master Organizational Leadership en uitkomen voor het women’s soccer team van de universiteit.

De ploeg van Fernando Zuniga komt uit in de Conference Carolinas, wat betekent dat Michelle aankomend seizoen haar competitiewedstrijden zal spelen in North Carolina, South Carolina, Georgia en Tennessee. Met een afstand van ruim 700 kilometer is de verste uitwedstrijd in de competitie van de Hawks die tegen Emmanuel College in Georgia.

 

 

 

Traditioneel gezien is Chowan University een vaste waarde in het conference tournament. In 2017 greep het team zelfs nog net naast de titel in het reguliere seizoen, waarin Limestone College uiteindelijk aan het langste eind trok. Afgelopen jaar kende de ploeg uit North Carolina een ietwat tegenvallend seizoen, waarin op het nippertje deelname aan het conference tournament werd veiliggesteld. Een van de problemen afgelopen jaar was het afmaken van kansen, aanleiding voor Head Coach Zuniga om op zoek te gaan naar een aanvallende versterking, die werd gevonden in de persoon van Michelle Maksimovic.

 

 

 

 

 

De aanvallende middenveldster, die ook in de spits kan spelen of centraal op het middenveld, is een garantie op doelpunten en de verwachting is dan ook dat de talentvolle nummer tien het netje meerdere malen laat bollen het aankomend seizoen. Met de nieuwe aanwinst klaar om op het vliegtuig te stappen en indruk te gaan maken mikken de Hawks dit jaar niet alleen op een plek in het conference tournament, maar ook op mooie prijzen.

 

 

Wij wensen Michelle heel erg veel succes en vooral veel plezier in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.