Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Mercyhurst University strikt Salvador Rang

Mercyhurst University strikt Salvador Rang

Salvador Rang maakt een transfer van Roda’46 Leusden naar de Mercyhurst Lakers. De 18-jarige zal komend seizoen in Pennsylvania het middenveld gaan versterken. In de Pennsylvania State Athletic Conference zal Salvador onder andere tegen Dominican College en University of Findley gaan spelen.

 

 

 

Kenmerkend aan Salvador is dat hij altijd vooruit denkt. In combinatie met zijn spelinzicht, is hij een uitstekende aanwinst voor de Lakers. Aangezien Salvador ook nog eens tweebenig is, kan coach Nedad Vidakovic hem op elke plek op het middenveld neerzetten.

 

 

 

Info over Mercyhurst University:

De internationale school telt ruim 3300 studenten. Studenten komen overal vandaan: 46 verschillende staten uit Amerika en 47 verschillende nationaliteiten telt de school. Salvador zal in ieder geval elke thuiswedstrijd met de mascotte van de school het veld oplopen: Luke the Laker. Naast voetbal worden er ook andere sporten bedreven. Een kleine greep uit de andere sporten: Basketbal, baseball, hockey en ijshockey zijn ook razend populair bij de school.

 

 

 

Wij gunnen Salvador het beste in Pennsylvania! Natuurlijk blijven we Salvador volgen tijdens zijn periode in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.