Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Meis Kengen gaat het avontuur aan in Amerika!

Meis Kengen gaat het avontuur aan in Amerika!

De 17-jarige Meis Kengen zet de stap naar Amerika en tekent bij Monmouth University.

Toen Kengen 9 jaar was is ze begonnen met hockeyen bij HIC in Amstelveen. Meis heeft altijd in de hoogste jeugdteams gespeeld in de hoogste jeugdcompetities. Toen Meis in het onder 14 team zat is ze al uitgenodigd om in het onder 16 team mee te spelen waar ze uiteindelijk aanvoerster is geworden. Met het onder 16 team heeft Kengen de play-offs gehaald voor de een na hoogste jeugd competities. Ook heeft Meis haar eerste ervaringen op mogen doen in het senioren team van HIC terwijl ze nog in het onder 18 team zat.

Meis voelt zich het best als centrale middenvelder maar kan op iedere positie op het middenveld uit de voeten. Ze is erg sterk op tactisch inzicht en valt erg op met haar passes. Met haar snelheid en uithoudingsvermogen is ze de tegenstanders vaak te snel af en ze zal er altijd alles aan doen om te winnen.

Monmouth University heeft de uitnodiging om lid te worden van de Colonial Athletic Association geaccepteerd en gaat vanaf 1 juli 2022 van start in de competitie. De Hawks zullen de rest van het seizoen 2021 – 2022 uitkomen in de MAAC.

Veel succes en plezier toegewenst aan Meis Kengen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.