Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Meike Lanckohr tekent bij Wake Forest

Meike Lanckohr tekent bij Wake Forest

De middenvelder gaat HV Weert na 4 jaar verlaten voor een avontuur in North Carolina bij Wake Forest University.

 

Meike is een middenvelder die op elke positie op het middenveld uit de voeten kan, maar haar voorkeur ligt bij de positie van centraal verdedigende middenvelder. Hier kan ze haar kwaliteiten zoals het bewaren van de rust, het verleggen van het spel en het controleren van het spel het best benutten. Met haar vermogen om de acties van de tegenstander te lezen onderschept ze veel passes waardoor haar team over kan schakelen naar de aanval.

 

HV weert is niet de eerste club voor de verdedigende middenvelder. Meike speelde eerder al 3 jaar voor Oranje Zwart wat na de fusie met EMHC als Oranje Rood door het leven gaat. Hier heeft ze 3 jaar lang in de topklasse gespeeld. Bij HV Weert heeft Meike 4 jaar lang landelijk gespeelt en daarbij 2x op het NK gestaan met als beste resultaat het behalen van de finale.

Met Wake Forest heeft Meike de keuze gemaakt voor een topteam met geweldige faciliteiten. Op 16 februari 2019 heeft de door Nederland gewonnen Hockey Pro League wedstrijd tussen de VS en Nederland plaatsgevonden bij Wake Forest. Het Kentner Stadium bied plaats aan 4000 bezoekers die Meike volgend seizoen toe zullen juichen. Meike gaat met Wake Forest de strijd om de titel aan met andere topteams zoals North Carolina en Duke.

 

Wij wensen Meike veel succes met zowel haar studie als het hockeyen bij Wake Forest University. We blijven haar op de voet volgen om zo de eerste nieuwtjes meteen met jullie te kunnen delen. Ben jij net als Meike geïnteresseerd in een Amerikaans avontuur? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.