Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Meerdere awards voor Billy Nzojyibwami

Meerdere awards voor Billy Nzojyibwami

Jesse Bank is niet de enige KingsTalent speler bij de Central Methodist Eagles die een plek in het All-Conference First team heeft weten te bemachtigen. Zijn ploeggenoot Billy Nzojyibwami heeft namelijk ook een plek weten te veroveren in het team!

Het is voor Billy niet de eerste keer dat hij verkozen is tot een van de teams van de Heart of America Conference. Dit is wel de eerste keer dat hij verkozen is tot het First Team! De prestaties van de senior van de Central Methodist Eagles zijn niet onopgemerkt gebleven en dit heeft ertoe geleid dat Billy een welverdiende plek heeft weten te bemachtigen in het Heart of America All-Conference First Team!

In de 15 gespeelde wedstrijden stond Billy 13 keer in de basis. In totaal wist hij zes keer het net te vinden en een assist te leveren. Daarbij mogen we niet vergeten dat de Eagles het reguliere seizoen hebben gewonnen en de Heart of America Conference Tournament hebben gewonnen!

Goede prestaties blijven niet onopgemerkt. Billy heeft van de NAIA een All-American Honorable Mention award gekregen!

Billy, een zeer knappe prestatie. Wij zijn trots!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.