Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Max van Duin vertrekt naar Amerika!

Max van Duin vertrekt naar Amerika!

Max van Duin stapt komende zomer in het vliegtuig richting New York. Hij gaat namelijk sport en studie combineren aan Le Moyne College in Syracuse, New York.

Max van Duin is een aanvallende middenvelder met scorend vermogen die het woord “stoppen” niet kent. Hij begon op vierjarige leeftijd al met voetballen bij VV Noordwijk. Hier heeft hij de gehele jeugdopleiding doorlopen en ook wat individuele prijzen als topscoorder weten te bemachtigen. Verder liet Max zien dat hij leiderschapskwaliteiten bezit en daarom droeg hij ook geregeld de aanvoerdersband. Aan talent geen gebrek, want hij werd als Onder-19 speler al doorgeschoven naar het Onder-23 elftal en wist zelfs zijn debuut te maken in het eerste elftal!

De middenvelder gaat uitkomen voor de Le Moyne Dolphins. Zij spelen in de NE10 Conference. De Dolphins weten altijd goed mee te draaien in de conference en komen hier teams tegen als Mercyhurst en Franklin Pierce. Le Moyne College is een kleinere school, maar wel met een goed athletic program en ook academisch gezien staat de school goed aangeschreven!

Max moet zijn Bachelor nog behalen, maar wij zijn er van overtuigd dat dit hem dan ook gaat lukken. Wij wensen je veel succes met het behalen van je diploma en nog meer succes toe in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.