Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Mats Roorda sleept volgende award in de wacht!

Mats Roorda sleept volgende award in de wacht!

Mats Roorda is na zijn sterke start bij Seton Hall verkozen tot ‘Big East Goalkeeper of the Week’.

Nadat Roorda afgelopen donderdag al een 1-0 winst in de wacht sleepte, voegden de ‘Pirates’ hier drie dagen later een overtuigende overwinning aan toe tegen Air Force. In beide wedstrijden startte de Nederlander onder de lat waar hij zich van zijn beste kant liet zien en tweemaal de nul hield. In de tweede wedstrijd tegen Air Force liet Roorda zich met name in de veertiende minuut zien, waar hij een kiezelhard schot van binnen de zestien wist te stuiten. Als kers op de taart werden zijn prestaties beloond en is hij verkozen tot ‘Goalkeeper of the Week’.

De ervaren goalie heeft met twee ‘clean sheets’ op rij een groot aandeel in de sterke start van de Seton Hall Pirates. Met twee overwinningen in de eerste twee wedstrijden is dit pas de tweede twee-om-nul start van het men’s soccer team sinds 2008. Na deze imponerende week van Roorda, kan hij komend weekend een gooi doen naar een nog indrukwekkendere statistiek. 1 september wordt er namelijk gespeeld tegen Ohio State, waar Mats voor een derde ‘clean sheet’ op rij kan gaan zorgen.

Klasse prestaties Mats en op naar meer!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.