Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Marvin van der Made signs at University of the Cumberlands, Williamsburg, Kentucky

Marvin van der Made signs at University of the Cumberlands, Williamsburg, Kentucky

KingsTalent is verheugd mede te delen dat wederom een groot talent de overstap zal maken naar Amerika. VV Capelle-aanvaller Marvin van der Made vertrekt na de zomer naar het soccerteam van de University of the Cumberlands. De productieve spits speelde al vanaf zijn vijfde bij Capelle en houdt het record van jongste debutant in competitieverband bij de club met 17 jaar. In 2015 startte Marvin aan zijn studie Global Marketing & Sales, die hij aan de University of the Cumberlands zal vervolgen onder de term Business Administration.

 

 

 

Met zijn 1,97 is de 20-jarige Marvin een balvaste spits die daarnaast beschikt over een uitstekende techniek. In combinatie met zijn opvallend technische vaardigheden is hij erg kalm aan de bal en een echte team-player. Zijn grootste kwaliteit is echter het scoren van doelpunten. Zowel in de jeugd als bij de senioren van VV Capelle staat Marvin alom bekend als een echte doelpuntenmachine. Ook op de showcase van KingsTalent op 6 januari liet Marvin zijn voeten spreken met deze fantastische treffer:

 

 

Met de komst van Marvin haalt de University of the Cumberlands niet alleen een doelpuntenmaker in huis, maar ook een speler die veelvuldig deel heeft uitgemaakt van succesvolle ploegen. In de jeugd is hij namelijk maar liefst zes maal gepromoveerd. Zijn prestaties in de jeugd zijn dan ook niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft Marvin meerdere malen uit mogen komen voor het KNVB elftal voor amateurvoetballers. Hoewel zijn avontuur in augustus pas van start zal gaan, wil KingsTalent hem graag nu al ontzettend veel succes wensen met zijn overstap naar Amerika.

 

 

KingsTalent wenst Marvin heel veel succes en plezier in Amerika!
Wil jij op de hoogte blijven van de verrichtingen van Marvin en andere student-athletes? Volg en like ons dan op Facebook en Instagram.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.