Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Marvin van der Made is MSC Offensive Player of the Week

Marvin van der Made is MSC Offensive Player of the Week

Marvin van der Made heeft zijn tweede award binnen gehaald dit seizoen! Twee ruime overwinningen, vier goals en drie assists was ruim voldoende voor Marvin om de award binnen te slepen. Een prima weekje dus voor de aanvaller van de Cumberland Patriots. 

 

Na een reeks van vier wedstrijden zonder overwinning zal afgelopen week extra goed hebben gevoeld voor de Patriots. Georgetown College en Thomas More University bleken de ideale tegenstanders voor Marvin en zijn team op het zelfvertrouwen op te krikken. Op woensdag 9 oktober werd er gespeeld tegen Georgetown College. Het werd 5-1 en Marvin was verantwoordelijk voor de 2-0 en gaf ook nog eens twee assists. Een klasse pot van Marvin zou je zeggen, maar Marvin liet op zaterdag tegen Thomas More University zien dat hij nog veel beter kan.

Op zaterdag 12 oktober stond de wedstrijd tegen Thomas More University op het programma. Na de 5-1 overwinning was het vertrouwen natuurlijk groot bij de Cumberland Patriots. Na de eerste 20 minuten rustig aan gedaan te hebben, werd de score geopend door Milan Stojanovic op aangeven van (je raadt het al) Marvin van der Made! Na deze belangrijke 1-0 nam Marvin het heft in eigen handen door vervolgens zelf drie keer te scoren en de score op te tillen naar 4-0! Het werd uiteindelijk 5-0 en Marvin was wederom de man of the match!

Na een week met vier goals en drie assists werd Marvin terecht verkozen tot MSC Offensive Player of the Week, oftewel  aanvaller van de week in de Mid-South Conference. De tweede keer dit seizoen en wij denken dat het hier zeker niet bij blijft, toch Marvin?!

Wil je op de hoogte blijven van de prestaties van Marvin of van onze andere talenten? Bekijk eens onze Instagram! @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.