Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews

Mart Gerritse op weg naar Amerika voor een nieuw avontuur

Mart Gerritse, een getalenteerde rugbyspeler uit Nederland, staat op het punt een spannend hoofdstuk in zijn leven te beginnen. Deze zomer zal hij zijn vleugels uitslaan en naar Amerika vertrekken om daar zowel te studeren als te rugbyen aan Life University. Met zijn ogen gericht op nieuwe uitdagingen en mogelijkheden, vertelt Mart over zijn reis van Nederland naar Amerika en zijn plannen voor de toekomst.

Mart vertelt dat hij eind juli naar Amerika vertrekt om daar vier jaar lang Business Administration te studeren aan Life University. Hij kijkt duidelijk uit naar deze nieuwe fase in zijn leven, waarin hij zijn academische en sportieve vaardigheden kan ontwikkelen in een nieuwe omgeving.

In Nederland heeft Mart zijn middelbare school afgerond en heeft hij zich actief beziggehouden met rugby op het hoogste niveau. Hij vertelt enthousiast over zijn ervaringen en prestaties: “Vorig jaar hebben we met het Nederlands rugbyteam U18 de 4e plek behaald op het Europees Kampioenschap, en momenteel zijn we druk bezig met de kwartfinales voor het landskampioenschap. Het is een geweldige ervaring geweest en ik hoop nog meer succes te behalen in de toekomst.”

Mart legt uit dat zijn beslissing om naar Amerika te gaan om te studeren en te rugbyen voortkomt uit de mogelijkheden die Amerikaanse universiteiten bieden aan sporters. Hij gelooft dat deze ervaring hem zal helpen groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Zijn vrienden, familie en teamgenoten steunen hem volledig in deze beslissing. “Hun steun betekent veel voor me en geeft me het vertrouwen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan,” zegt Mart dankbaar.

Om zich voor te bereiden op zijn avontuur in Amerika, is Mart druk bezig met het verbeteren van zijn Engels en het op peil houden van zijn fysieke conditie. Hij verdiept zich ook in het academische programma van Life University, zodat hij goed voorbereid aan zijn studie kan beginnen. Hij heeft gekozen voor Life University vanwege de reputatie van de universiteit en het sterke rugbyteam. Hij gelooft dat dit de beste plek is om zijn academische en sportieve doelen te bereiken.

Mart kijkt uit naar zijn tijd in Amerika, maar erkent ook dat hij bepaalde dingen uit Nederland zal missen. Hij vertelt: “Het Nederlandse weer zal ik niet missen, maar ik zal wel veel nieuwe ervaringen opdoen in Amerika. Ik kijk ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en de Amerikaanse cultuur te ervaren.” Terwijl hij zich voorbereidt op zijn vertrek, heeft Mart ook doelen gesteld voor zijn persoonlijke ontwikkeling in Amerika. Hij wil zelfstandiger worden en meer leren over andere culturen, wat hem zal helpen groeien als persoon. Op het gebied van rugby streeft hij ernaar om op een hoger niveau te spelen en zijn vaardigheden verder te verbeteren.

Mart sluit af met een positieve noot: “Kortom, ik kijk enorm uit naar mijn avontuur in Amerika en ben vastbesloten om het beste te maken van deze nieuwe ervaring. Ik ben dankbaar voor alle steun die ik heb ontvangen en kan niet wachten om te zien wat de toekomst zal brengen.” Met zijn vastberadenheid en enthousiasme is Mart klaar om zijn dromen na te jagen en nieuwe hoogten te bereiken op en buiten het rugbyveld. We wensen hem alle succes in zijn avontuur in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.