Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Marnix Fransen vervolgt carrière in Amerika!

Marnix Fransen vervolgt carrière in Amerika!

Vanaf de zomer van 2022 zal Marnix zich bij het men’s soccer team van William Woods University. Hij gaat zijn passie voor voetbal combineren met studie in Amerika.

Marnix start zijn carrière bij N.I.V.O-Sparta op zijn vijfde. Hier speelt hij vanaf het begin in de hoogste team in zijn leeftijdsklasse.  Met N.I.V.O-Sparta wint hij de regionale beker en ook weet Marnix meerdere malen kampioen te worden. In het seizoen 2018-2019 speelt hij op het vierde niveau nationaal en na dit seizoen transfereert hij naar FC Engelen. Na een seizoen hier te spelen zet hij weer in stap in zijn carrière en verkast naar V.V. Haaften, waar hij direct zijn debuut maakt in het 1e elftal. Momenteel train Marnix mee met het 1e en speelt hij zijn wedstrijden in het U23 van V.V. Haaften.

Familie en vrienden beschrijven Marnix als een makkelijk persoon met een bescheiden persoonlijkheid. Marnix is beleefd, welgemanierd, en staat altijd klaar om anderen te helpen. Hij is graag onder de mensen en lacht graag, maar tegelijkertijd kan hij ook heel serieus zijn als de situatie daarom vraagt. Marnix weet wat hij wil, en is vastberaden in wat hij doet.

William Woods University is een van de beste hogescholen van Missouri, bekend om zijn topprogramma’s in paardenstudies, Amerikaanse gebarentaal, een groeiend aantal afgestudeerden in het onderwijs en het bedrijfsleven, en de voltooiing van volwasseneneducatie. De school begon haar educatie meer dan 140 jaar geleden. In 1870 opende de school haar deuren. The Owls van WWU komen uit in de American Midwest conference. Afgelopen seizoen moest het men’s soccer team het doen met drie overwinningen in het hele seizoen en daarmee hebben de een na laatste plek bemachtigd.

We wensen Marnix veel succes, maar vooral veel plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.