Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Marit Blokzijl tekent contract bij de Harcum Bears!

Marit Blokzijl tekent contract bij de Harcum Bears!

Het is rond: Marit Blokzijl heeft haar handtekening gezet onder een contract bij Harcum College en stapt over enkele weken op het vliegtuig voor de start van preseason bij de Harcum Bears! Daarmee wordt het iconische Philadelphia de nieuwe thuishaven van Marit, de stad waar in 1776 de onafhankelijkheidsverklaring werd getekend, een van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van Amerika.

 

De middenaanvalster van Olhaco behaalde dit jaar haar HAVO diploma. Voor haar was dit de laatste te nemen horde voor haar overgang naar Amerika. De blondine kan niet wachten om te beginnen aan haar avontuur bij Harcum in Pennsylvania.

 

Marit is niet de enige nieuwkomer deze zomer bij Harcum College. Ook haar coach Kayla Snyder staat aan de vooravond van haar eerste seizoen als Head Coach bij de Harcum Bears, die afgelopen seizoen een wisselvallig jaar kende met negen winstpartijen uit veertien wedstrijden. Aanleiding voor het management van Harcum om op zoek te gaan naar een nieuwe coach, die direct na haar aanstelling haar vizier gelijk richtte op het rekruteren van internationale talenten waarmee komende Fall deelname aan het conference tournament moet worden veiliggesteld. Snyder heeft een aardige staat van dienst als het aankomt op het winnen van conferences. Zo won ze in 2015 nog de Atlantic Sun Conference met Stetson University en wist ze gedurende het seizoen 2016 ongeslagen te blijven.

 

De verwachtingen zijn dus hooggespannen voor het debuut jaar van Snyder bij Harcum College, die met de komst van Blokzijl een explosieve speelster heeft toegevoegd aan haar selectie die met haar kwaliteiten ongetwijfeld zal uitgroeien tot een van de sterkhouders van het team.

 

Wij wensen Marit heel veel succes in ‘Philly’ en kijken uit naar haar eerste seizoen in the USA!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.