Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Marijn van Wandelen wint zijn eerste ‘Defensive Player of the Week’ award!

Marijn van Wandelen wint zijn eerste ‘Defensive Player of the Week’ award!

Het men’s soccer team van University of Illinois Springfield had een druk weekend voor de boeg met twee thuiswedstrijden.

The Prairie Stars namen het in hun eerste wedstrijd van de week op tegen The Hawks en speelde hier gelijk. Ondanks het vele aantal doelpogingen slaagde de mannen van UIS er niet in om één doelpunt te scoren. Marijn, de keeper van The Prairie Stars, was deze wedstrijd goed voor vier reddingen en wist één tegen doelpunt te voorkomen. Zondag herpakte het team Marijn zich, door met 2-0 te winnen van The Cardinals. Marijn wist ook in deze wedstrijd geen doelpunt tegen te krijgen en heeft nu dan ook al drie wedstrijden een clean sheet. De keeper van The Prairie Stars is door zijn indrukwekkende prestaties voor de eerste keer verkozen tot ‘Defensive Player of the Week’!

Aankomende vrijdag nemen ze het in een uitwedstrijd op tegen het men’s soccer team van Drury University, waar de keeper alles op alles zal gaan zetten voor zijn vierde clean sheet!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.