Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Machtelt Boogers vertrekt naar Monmouth University!

Machtelt Boogers vertrekt naar Monmouth University!

Machtelt sluit zich binnenkort aan bij de bijna 6,000 studenten van Monmouth University. Wij zijn enorm benieuwd naar wat ze gaat bereiken met de Monmouth Hawks, die een enorm sterk seizoen achter de rug hebben.

 

Machtelt speelt al vanaf haar vijfde bij HC Bloemendaal en is daar nooit meer weggegaan. Ze kan op zowel het middenveld als in de aanval uit de voeten, maar speelt het liefst als rechtsbuiten. Met haar snelheid en kracht is ze moeilijk te verslaan in duels en met een indrukwekkende pass en techniek in huis weet ze makkelijk kansen te creëren voor haar teamgenoten.

 

Machtelt speelt al vanaf haar negende standaard in de selectieteams en heeft wekelijks training gegeven aan hockeymeisjes tussen de 8 en 10! Daarnaast heeft Machtelt al behoorlijk wat prestaties neer weten te zetten. In de seizoenen 2017/2018 en 2018/2019 speelde ze Super B en wist ze derde en tweede te worden en wist ze tussen de seizoenen 2011/2012 en 2015/2016 maar liefst vijf keer op rij kampioen te worden! Dit jaar speelde ze met haar team in de landelijke competitie.

 

Haar nieuwe team heeft een enorm goed seizoen achter de rug. De Monmouth Hawks wisten namelijk 14 keer te winnen in 19 wedstrijden, de overige vijf verloren ze. Ze scoorden maar liefst 59 goals en incasseerde er slechts 28. Naast het sportieve gedeelte is Monmouth University ook een erg leuke school op academisch gebied. De nieuwe universiteit van Machtelt heeft bijna 6,000 studenten uit maar liefst 34 landen en 36 staten! Ze bieden 33 bachelors en 26 master opleidingen aan en hebben een campus met 75 gebouwen.

Wij blijven Machtelt op de voet volgen in Amerika! Wil jij meer zoals dit lezen? Volg dan onze instagrampagina! @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.