Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Levi Aitink pakt zijn koffers en vertrekt naar Amerika!

Levi Aitink pakt zijn koffers en vertrekt naar Amerika!
Bron: DeuzemanPhotography

Na de zomer gaat Levi zijn talenten laten zien bij WVU Tech. In Beckley, West Virginia, gaat hij voetballen en studeren!

Op zeven jarige leeftijd begon Levi met voetballen bij Vroomshoopse boys, hier speelde hij sinds de onder 9 altijd in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie en deed hij meestal mee in de hoogste regionale jeugdcompetities.Hij werd uitgeroepen tot ‘Team MVP’ tijdens het seizoen 2019-2020, spelend in zijn eerste jaar in het U17-team van Vroomshoopse Boys. Trainde en speelde regelmatig met het U19-team, ondanks dat hij speler van het U17-team was en later dat jaar maakte hij de overstap.Op zestienjarige leeftijd maakte hij zijn debuut voor het 1e seniorenteam van Vroomshoopse Boys.Hij scoorde het winnende doelpunt in zijn eerste basisoptreden en assisteerde en scoorde een week later in de grootste rivaliteitswedstrijd van de club.In het seizoen 2022-2023 is hij een belangrijke basisspeler voor het 1e seniorenteam van Vroomshoopse Boys, uitkomend in de op één na hoogste amateurcompetitie voor senioren, en ook de runner-up in gescoorde doelpunten dit seizoen.

Vrienden en familie omschrijven Levi als een rustig, trouw en betrouwbaar persoon die erg toegewijd is aan sport en bekend staat als iemand die niet snel opgeeft, zowel op als naast het veld. Levi is erg competitief en heeft een hekel aan verliezen. Teamgenoten omschrijven hem als een speler die sterk is met de bal, het spel goed begrijpt en nooit opgeeft.

Levi kan op meerdere posities op het veld spelen als aanvaller of als vleugelspeler, maar speelt het best als nummer 10.

Volgend jaar gaat hij het voetbalteam van West Virginia University institute of technolog versterken. Het team van de universiteit heeft het afgelopen seizoen goed gedaan en wist 13 keer de winst te behalen. Met deze scorende speler wordt deze reeks volgend jaar zeker weten doorgezet!

Wij wensen Levi super veel plezier en succes bij WVU Tech!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.