Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Luc Schade verruilt Quick Boys voor Rogers State

Luc Schade verruilt Quick Boys voor Rogers State

Luc Schade vertrekt naar Rogers State University in Oklahoma. De atheneum student mocht vorige week zijn diploma ophalen en vertrekt over een 6-tal weken naar Amerika zijn droom tegemoet. 

 

 

 

Dit jaar kwam Luc uit voor Quick Boys U19 in de tweede divisie. Een allround middenvelder die op meerdere posities uit de voeten kan. Hiernaast heeft Luc een hele goed (trap)techniek waardoor hij zowel scorend of als aangever zijn steentje bij kan dragen aan het team. Zo ook op de jaarlijkse showcase liet hij zich van zijn goede kant zien door een paar assists!

De 18-jarige middenvelder is als klein jongetje begonnen met voetballen bij RKVV Meerburg. Bij deze club heeft hij tot zijn 16egespeeld. Bij Meerburg is hij meerdere seizoenen aanvoerder geweest, dit is echter geen verrassing. Luc is namelijk een echte teamspeler die altijd 100% inzet heeft.

 

 

 

Zowel op academisch als op sportief gebied is Rogers State University een goede keuze. RSU komt uit in de Heartland Conference. Voor Luc dit jaar geen uitwedstrijden meer met de auto naar Amsterdam, Leeuwarden of Haarlem. Komend seizoen zal hij voortaan afreizen naar onder andere Dallas, New Mexico en Austin om de 3 punten binnen te halen. Daarnaast speel Luc zijn thuiswedstrijden op het prachtige veld gelegen midden op de campus (5.000 studenten).

 

 

Na de bekerwinst vorig seizoen bij Be Quick, wil Luc meer prijzen gaan pakken. Afgelopen seizoen eindigde RSU in de middenmoot van de competitie, maar daar moet komend seizoen verandering in komen. Minimaal een plek in de playoffs is het doel!

 

Momenteel bereidt Luc zich in de sleutelstad Leiden nu nog voor op het avontuur wat deze zomer van start gaat. Luc, wij wensen jou heel veel succes en blijven jou natuurlijk volgen!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.