Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lotte Derksen vertrekt naar Amerika en sluit aan bij de Saints!

Lotte Derksen vertrekt naar Amerika en sluit aan bij de Saints!

Lotte begon op haar achtste met voetbal bij DVC’26, Didam, tussen de meiden. Haar talent viel al snel op en ze stapte over naar de jongens om zich zo nog verder te kunnen ontwikkelen. Ook nu is Lotte nog steeds actief bij haar jeugdclub. Ze is sinds haar vijftiende een vaste waarde in het eerste vrouwenelftal, dat uitkomt in de 1e klasse.

 

Deze zomer laat Lotte haar jeugdclub achter zich en gaat ze het avontuur in Amerika aan. Ze gaat spelen voor Thomas More University en daar zal ze niet de enige Nederlander zijn. Ze komt in het team met Amy Bos en Eva Kinwel.

Thomas More komt uit in de NAIA Mid-south Conference, dit is een van de sterkste NAIA Conferences van Amerika. The Saints eindigde het afgelopen jaar in de halve finale en willen komend seizoen de Nationals halen. Zeker een uitdaging, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat Lotte hier een belangrijke rol in gaat spelen met haar uithoudingsvermogen, passes en dribbels als middenvelder.

Wij wensen Lotte heel veel plezier en natuurlijk succes!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.