Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Liselotte Spoormakers verruilt eredivisie voor Amerika

Liselotte Spoormakers verruilt eredivisie voor Amerika

Fast-diagonaal Liselotte Spoormakers verhuist deze zomer van De Mortel naar North Carolina. Hier gaat ze spelen voor het team van North Carolina A&T.

Liselotte heeft de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt. Vorig jaar speelde ze nog in de topdivisie bij Somas Activia. Hier maakte ze dermate indruk dat Fast de sterke diagonaal oppikte. Afgelopen seizoen speelde ze dus in de eredivisie. Hier speelde Liselotte zich in de kijker bij North Carolina A&T.

Bij North Carolina A&T gaat Liselotte in de Colonial Athletic Conference volleyballen. Vorig jaar speelde NC A&T nog in de Big South Conference, waar ze om het kampioenschap speelde. In de halve finale werd helaas verloren van nummer 1 geranked team High Point University. Dit jaar komt het team dus voor het eerst uit in de CAA met onder andere uitwedstrijden in New York City bij Hofstra University. Ook in deze conference mikt head coach Clifton ook op het kampioenschap met Liselotte als belangrijke speelster! Met de ervaring uit de eredivisie en de kwaliteiten van Liselotte hebben we hier alle vertrouwen in.

We wensen Liselotte veel succes en vooral heel veel plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.