Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Liselotte Koop maakt de overstap naar Wagner College

Liselotte Koop maakt de overstap naar Wagner College

Liselotte Koop gaat dit jaar Nederland verlaten voor een Amerikaans asvontuur. Ze maakt de overstap naar Wagner College om daar studie te gaan combineren met hockey.

 

Liselotte begon op haar zesde met hockeyen. Dit deed ze bij HC Hattem. Hier speelde ze altijd in het hoogste team en was 4 jaar oprij aanvoerder van haar team. Liselotte is ook een aantal keren topscorer van haar team geworden.

Nu speelt Liselotte bij HC Zwolle onder-18, die uitkomen op het hoogste niveau. Dit jaar zal ze deze ploeg gaan verlaten voor de Wagner Seahawks.

Wagner komt uit in de NCAA Division I en Northeast Conference. Hier spelen ze tegen ploegen als Rider en LIU. Afgelopen seizoen is Wagner als 3e geëindigd in de Conference. Ze liepen helaas net het Championship Tournament mis. Met Liselotte als nieuwe versterking zullen ze volgend seizoen loeren op het kampioenschap.

 

Bij Wagner komt Liselotte terecht in een team met een bekende van ons, Eline Schuur. Samen kunnen ze de omgeving ontdekken. Want Wagner ligt in Staten Island, één van de vijf delen van New York. Het stadsdeel telt bijna een half miljoen inwoners.

 

 

Wij willen Liselotte heel veel succes en plezier wensen in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.