Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lisa Schot maakt zich klaar voor Amerikaans avontuur

Lisa Schot maakt zich klaar voor Amerikaans avontuur

Aankomende zomer verruilt goalgetter Lisa Schot de velden van Nederland voor de velden van Amerika. Ze reist hiermee haar droom achterna, voetballen en studeren in de VS. De talentvolle speelster is de nieuwe aanwinst van Cardinal Stritch University en komt aankomende seizoen uit voor de ‘CSU Wolves’ in Milwaukee, Wisconsin.

 

Lisa heeft op 8-jarige leeftijd haar intrede met voetbal gemaakt bij SVS. Naast haar reguliere trainingen bij SVS maakte ze nog extra uren bij The Ton Jenner technique soccer school. Op haar dertiende werd ze zelfs geselecteerd voor het regionale talententeam door de KNVB. Na acht succesvolle jaren bij SVS was Lisa klaar voor een nieuwe uitdaging. Ze maakte de overstap naar Sparta RV&AV vanwege de professionele begeleiding op het gebied van vrouwenvoetbal. Op 17-jarige leeftijd debuteerde ze in het eerste elftal van Sparta RV&AV.

Met haar technische vaardigheden en uitstekende uithoudingsvermogen is Lisa in staat om de juiste keuzes te maken in het veld. Lisa beschikt over een geweldige teamspirit en winnaarsmentaliteit. In haar huidige team neemt de 19-jarige speelster altijd de hoekschoppen omdat ze een uitstekende voorzet in bezit heeft.  Tevens wordt de talentvolle voetbalster beschreven als een sociaal en positief persoon, die precies weet wat ze graag wilt bereiken. Met al haar kwaliteiten en vastberadenheid is Lisa bereidt om haar doelen in Amerika te verwezenlijken.

 

Foto door Ingrid Mol 

Cardinal Stritch University
CSU is een universiteit uit Wisconsin, opgericht in 1937. Op deze universiteit worden vijftien verschillende sporten gespeeld, waaronder Lisa’s sport, voetbal. Lisa zal samen met KingsTalent talent Annebel Brandts uitkomen voor de CSU Wolves. De CSU Wolves komen uit in de CCAC, de Chicagoland Collegiate Athletics Conference, en wisten vorig seizoen (2018-2019) op een mooie tweede plek te eindigen boven scholen als Olivet Nazarene, St. Francis en Saint Xavier.

Wij blijven Lisa op de voet volgen en wensen haar veel plezier met zijn nieuwe avontuur in ‘The States’.

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.