Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lisa Luiken stapt over naar #5 nationaal in NAIA

Lisa Luiken stapt over naar #5 nationaal in NAIA

Deze zomer stapt Lisa Luiken in het vliegtuig naar Ohio, USA. Ze reist hiermee haar droom achterna, voetballen en studeren in de VS. De veelzijdige speelster is de nieuwe aanwinst van The University of Northwestern Ohio en komt aankomend seizoen uit voor de UNOH Racers in Lima, Ohio.

 

Lisa heeft op haar zesde intrede gemaakt met voetbal bij haar lokale club Always Forward in Hoorn. Ze speelde in de periode van 2008 tot en met 2016 in diverse jongenselftallen en vanaf 2010 tot en met 2016 zelfs in het hoogste jongenselftal van Always Forward. Op 15-jarige leeftijd verscheen ze in het eerste elftal van ReigerBoys, die Eredivisie spelen met zaalvoetbal. Op 16-jarige leeftijd debuteerde ze in het eerste vrouwenelftal van Always Forward en scoorde ze zelfs de winnende goal in de play-offs.

De veelzijdige speelster kan op meerdere posities ingezet worden maar komt het best uit haar voeten als rechtsback. Lisa wordt omschreven als een harde werker die altijd 100% geeft in trainingen en wedstijden. Zowel op het veld als buiten het veld is Lisa een teamspeler die graag anderen helpt.

Haar komst bij de UNOH Racers wordt door haar coach enorm gewaardeerd: “We are thrilled that Lisa has chosen to join us here at UNOH! She is a player with a high passion and commitment to the game, and she works tirelessly to hone her skills. In addition to her football abilities, Lisa’s fantastic work ethic and relentless determination will fit in perfectly with our highly competitive squad, as we continue to set the bar high and compete on the National level. We couldn’t be more happy to welcome Lisa to our UNOH soccer family”.

 

Nu kan de succesvolle speelster alvast uitkijken naar een nieuwe stap in haar carrière. The University of Northwestern Ohio biedt voor zowel mannen als vrouwen diverse sportprogramma’s aan, waaronder voetbal, basketbal, golf, tennis en meer. Het team, oftewel ‘UNOH Racers’, vertegenwoordigt The University of Northwestern Ohio in the NAIA Wolverine Hoosier Athletic Conference (WHAC). Het is een vrij nieuw programma waarin de UNOH Racers erg succesvol zijn geweest. Ze hebben maar liefst zes keer op rij de conference gewonnen en draaien zelfs mee bij de top op nationaal niveau. Momenteel staan de UNOH Racers op #5 nationaal in de NAIA en hopen ze speelsters zoals Lisa Luiken binnen te halen om de #1 plaats te veroveren. Het team bestaat uit spelers uit allerlei verschillende landen zoals Engeland, Zweden, Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Australië, IJsland en Nieuw-Zeeland. Gezien de capaciteiten en prestaties van Lisa Luiken verwachten wij dat ze ook komend seizoen een belangrijke rol kan spelen bij de UNOH Racers.

Wij blijven Lisa op de voet volgen en wensen haar veel plezier met haar nieuwe avontuur in ‘The States’!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.