Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Laura Germes wint haar eerste award!

Laura Germes wint haar eerste award!

Afgelopen zomer verruilde keepster Laura Germes haar leven in Nederland in voor een gloednieuw avontuur in Amerika. Hierbij koos ze voor het women’s soccer team van Carson-Newman. De, in Haarlem geboren, keepster wist deze week haar eerste award in Amerika binnen te slepen!

Afgelopen week speelde de Eagles 2 wedstrijden. De eerste wedstrijd wist de school uit Tennessee met 1-0 te winnen, dit deden ze tegen Limestone. Hierbij hield Laura de nul met drie saves. In de wedstrijd van afgelopen zaterdag wist de oud-keepster van DSS zich wederom goed te laten zien. De C-N Eagles wonnen met 3-1 waarbij Laura vijf saves noteerde en ook nog eens een penalty pakte. De gepakte strafschop was de eerste sinds Jackie Burns het deed tegen Queens op 12 november 2017! Wauw, wat een prestatie van onze Nederlandse keepster!

Overall noteerde de freshman in de twee wedstrijden van afgelopen week acht saves en één clean sheet. In de zes wedstrijden waarin Laura in de basis startte, wist ze maar vijf goals tegen te krijgen en is ze, tot nu toe, goed voor zestien reddingen. Door deze prestaties is Laura deze week dan ook verkozen tot ‘SAC Defensive Player of the Week’.

Kortom: Laura staat op scherp! Wij zijn onwijs trots op je eerste award en kijken uit naar je volgende, Laura!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.