Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Koning van de assist Jelle Kösters vertrekt naar Gannon University

Koning van de assist Jelle Kösters vertrekt naar Gannon University

Deze zomer gaat er voor Jelle Kösters een wereld open.  Op 27 juli vertrekt hij naar de VS, Erie, Pennsylvania. Hier sluit hij aan bij het men’s soccer team van Gannon University. Recent zette hij zijn handtekening op zijn contract dat hem bindt aan de ‘Golden Knights’.

 

 

 

Jelle Kösters is een razendsnelle buitenspeler die jarenlang bij UOW’02 speelt. Hij zoekt zijn  tegenstander graag op. In een een tegen een situatie is hij ijzersterk. Daarnaast heeft hij een goede voorzet in huis. Dat is ook Gannon University opgevallen en zij lieten er geen gras over groeien…

 

Afgelopen jaar waren de Golden Knights goed voor spektakel. Een super goed seizoen waarin het team van Dale White zich kwalificeerde voor de finale van de Pennsylvania State Athletic Conference. Helaas trokken ze in de finale aan het kortste eind. Desalniettemin een mooi doel om dit seizoen naartoe te werken voor de speler van UOW’02 uit landgraaf.

 

 

 

Rugnummer 23 is alvast gereserveerd voor Jelle, die niet kan wachten tot zijn avontuur kan beginnen. “Ik heb er zo veel zin in, dat is niet normaal. Ik tel de dagen af voordat ik kan vertrekken.” Naast de Nederlander zijn er nog meer internationale spelers die het team van Gannon versterken. Jongens uit oa Frankrijk, Noorwegen, Australie, Duitsland, Spanje, Kazachstan, Schotland, Griekenland, Italië en niet te vergeten Amerika.

 

 

 

Niet onbelangrijk gaat Jelle zijn huidige HBO opleiding ICT vervolgen. Zijn studiepunten worden meegenomen naar de VS zodat hij zo min mogelijk vertraging oploopt en binnen afzienbare tijd kan afstuderen.

 

Wij wensen Jelle enorm veel plezier en succes bij Gannon University. Wil je op de hoogte blijven van Jelle’s avonturen? Volg ons op Instagram of Facebook en blijf op de hoogte!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.