Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Koen Vos maakt een transfer!

Koen Vos maakt een transfer!

Alweer twee jaar geleden maakte Koen Vos de stap naar Amerika om te gaan spelen voor Point University. Nu twee jaar later maakt hij de overstap naar de UIW Cardinals die uitkomen in de Western Athletic Conference in de NCAA D1.

 

Koen heeft bij Point University laten zien dat hij een zeer belangrijke speler kan worden binnen het team. In zijn tweede seizoen bij de Skyhawks werd hij aanvoerder van het team. Waardoor hij zowel op als buiten het veld een echte leider moest zijn. Dat de uit Budel afkomstige middenvelder een goede speler was stond buiten kijk. Koen speelde bijna 5 jaar in de jeugdopleiding van PSV dus is bekend met het spelen op het hoogste niveau en dit mag hij nu ook in Amerika gaan laten zien.

Bij de University of the Incarnate Word gaat Koen mooie wedstrijden spelen op het hoogste niveau van Amerika. Hij gaat wedstrijden spelen tegen scholen als Grand Canyon University en de University of Texas Rio Grande Valley. Met zijn talent gaat hij de Cardinals een goede kwaliteitsinjectie op het middenveld geven en gaat hij proberen ook bij UIW een belangrijke speler te worden.

Niet alleen de wedstrijden zijn van het hoogste niveau ook de voorzieningen waar Koen van gaat genieten zijn geweldig. De wedstrijden gaat Koen spelen in het Gayle en Tom Benson Stadium waar ruim 6000 supporters een plekje kunnen vinden. Dit stadion delen ze met het American football team en het atletiek team. Op dit kunstgras veld kan Koen zijn goede techniek en goede passjes het werk laten doen.

 

Wij Wensen Koen veel succes met zijn overstap naar de University of the Incarnate Word en we hopen dat hij net zo’n mooie periode mag hebben als bij Point University. Wil jij net als Koen en onze andere talenten topsport combineren met een mooie studie in Amerika? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.