Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Katinka vertrekt als Sophomore naar LMU

Katinka vertrekt als Sophomore naar LMU

De Limburgse middenvelder liet vorig jaar de Nederlandse velden achter zich voor de velden van Aberdeen in South Dakota. Hier studeerde ze in combinatie met topvoetbal aan de Northern State University. Na een geweldig seizoen met een gemiddelde speeltijd van 60 minuten per wedstrijd als Freshman is Katinka klaar voor een overstap naar Lincoln Memorial University.

 

Aankomend seizoen zal Kantinka als Sophomore uitkomen voor de ‘Railsplitters’ van het Lincoln Memorial University. De universiteit bevindt zich in Harrogate-Shawanee, Tennessee. Het team waar Katinka voor zal spelen komt uit in een ontzettend goed NCAA DII programma in de South Atlantic Conference. Naast voetbal vertegenwoordigen de ‘Railsplitters’ zich in totaal in 21 verschillende sporten waaronder basketbal, volleybal, tennis, golfen en bowlen.

Met haar lengte van 1.80m en haar zeer goede conditie (wat voor een middenvelder in Amerika van groot belang is) zijn wij ervan overtuigd dat Katinka klaar is om de ‘Railsplitters’ een handje te helpen. Met haar fysieke kwaliteiten leggen de tegenstanders het tijdens een stevig duel vaak af bij Katinka. De lange middenvelder beschikt ook over een goed inzicht gecombineerd met een goede pass zorgt dit ervoor dat ze haar teamgenoten vaak voor het doel kan zetten.

Wij wensen Katinka veel succes bij Lincoln Memorial University op sportief als academisch vlak. Wij blijven haar op de voet volgen en brengen jullie de laatste nieuwtjes. Wil jij net als Katinka en onze andere talenten topsport combineren met een studie aan een Amerikaanse Universiteit? Schrijf je in!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.