Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Kathelijne schittert voor The Cats!

Kathelijne schittert voor The Cats!

Knuttel is gelijk belangrijk in haar eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen. Met twee goede optredens is ze gekozen tot ‘Rookie of the Week!’

Knuttel weet in de seizoensopener tegen Quinnipiac gelijk belangrijk te zijn voor het team. Dit deed ze allereerst door het geven van een belangrijke assist die de gelijkmaker betekende. Uiteindelijk werd de wedstrijd in over time beslist en wisten de Cats met Kathelijne met een 4-3 overwinning van het veld te stappen.

In de tweede wedstrijd van het openingsweekend speelt Knuttel met The Cats tegen Michigan State. Deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen door The Cats met een einduitslag van 4-0. Knuttel weet ook tegen de dames van Michigan State het net te vinden, Knuttel scoorde de 2-0 met nog ruim tweeëntwintig minuten op de klok. Zo maakte Kathelijne Knuttel in de tweede wedstrijd van het seizoen ook haar tweede goal van dit seizoen.

Door deze mooie prestaties dit weekend weet Knuttel de ‘Rookie of the Week award’ binnen te slepen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.