Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Kaj Hoogeboom signs at Soka University of America, Aliso Viejo, California

Kaj Hoogeboom signs at Soka University of America, Aliso Viejo, California

 

Kaj Hoogeboom is een 17-jarige verdediger die op dit moment in de jeugd van BFC Bussum uitkomt. Dit jaar neemt hij zijn VWO-diploma in ontvangst  en volgend schooljaar gaat hij studeren aan Soka University of America. Maar hij gaat hier niet alleen studeren, tijdens zijn studie zal hij namelijk uitkomen voor het men’s soccerteam van zijn universiteit in California.

 

 

 

Hoogeboom is een sterke linksbenige verdediger die op alle posities in de verdediging inzetbaar is. De veelzijdige verdediger kwam in alle jeugdselectie-elftallen van BFC Bussum uit. In zijn jeugd werd hij meerdere malen opgeroepen voor de regionale KNVB teams en mocht hij op stage komen bij FC Utrecht.

 

 

 

Soka University of America is een school die uitkomt in de California Pacific Conference, NAIA. In deze conference spelen teams afkomstig uit Nevada, Arizona en California hun wedstrijden. Eén van de tegenstanders van Hoogeboom en zijn ploeggenoten is Marymount California University, met Ouren Nikkels en Rowan Mankers in de gelederen. Afgelopen seizoen draaiden de Soka Lions mee in de top van de California Pacific Conference en wisten ze een mooie 3de plaats te behalen. Head coach Marine Cano wil dan ook de jacht openen op de nummer 1 positie in de conference.

 

 

 

Soka University heeft een prachtige ligging in een berglandschap, op een steenworp afstand van de kust. En ook over de faciliteiten van de universiteit zal Kaj niks te klagen hebben. De universiteit heeft een prachtig groot sportcomplex met meerdere zwembaden. Soka University is in 2001 opgericht door Japanse eigenaren en dit is ook terug te zien in de uitstraling van de school en haar campus. Geniet van deze fantastische foto’s van het complex.

 

 

 

KingsTalent wenst Kaj veel plezier met zijn avontuur in Amerika! Natuurlijk zal KingsTalent Kaj blijven volgen en zijn avonturen delen op onze website en Facebook. Wil jij altijd up-to-date blijven van de laatste verhalen van Kaj en andere talenten die KingsTalent geholpen heeft met een stap naar Amerika? Like dan onze Facebookpagina en volg ons op Instagram en Twitter.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan hier gratis en vrijblijvend aan en dan nemen wij snel contact met je op!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.