Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Mel Nelissen gaat Nederland achter zich laten voor een Canadees avontuur

Op jonge leeftijd begon Mel Nelissen zijn voetbalreis bij de lokale club RKHSV in Nederland. Nu staat hij op het punt om een nieuwe stap te zetten in zijn carrière als voetballer en student aan de Thompson Rivers University In Canada!

Op vijfjarige leeftijd ontdekte Mel zijn passie voor voetbal bij RKHSV. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en al snel werd hij opgemerkt door Roda JC, waar hij zijn vaardigheden verder ontwikkelde in de jeugdacademie.

Na enkele jaren bij Roda JC maakte Mel de overstap naar VV Scharn, waar hij op het hoogste amateurniveau speelde. In zijn twee jaar bij VV Scharn won hij twee keer de competitie met zijn jeugdteam. Zijn succes bij VV Scharn leverde hem een plek op in de jeugdacademie van MVV Maastricht, waar hij al snel uitblonk als een veelbelovend talent. Als aanvoerder van het O16-team van MVV Maastricht bewees Mel zijn leiderschapskwaliteiten en tactisch inzicht door zijn team naar een kampioenschap te leiden. In het seizoen 2023-2024 was hij onderdeel van de O18-selectie van MVV en trainde regelmatig met het team van MVV U21.

Mel Nelissen is niet alleen een getalenteerde voetballer, maar ook een opmerkelijk persoon buiten het veld. Met zijn veelzijdigheid op het middenveld, visie, tactisch bewustzijn en leiderschap, laat Mel zien dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. Zijn enthousiasme, toewijding en winnaarsmentaliteit maken hem een waardevolle aanwinst voor elk team.

Nu Mel Nelissen op het punt staat om naar Thompson Rivers University te vertrekken om zijn passie voor voetbal voort te zetten en zijn academische ambities na te streven, staat hij voor een spannend nieuw hoofdstuk in zijn leven. Zijn vastberadenheid zal hem ongetwijfeld helpen om succes te behalen, zowel op als buiten het veld.

Het  team van Thompson Rivers University heeft afgelopen seizoen een wisselvallig seizoen gedraaid. Ze wisten namelijk zeven keer te winnen, één keer gelijk te spelen maar acht keer sloten ze de wedstrijd verliezend af. Wij denken dat Mel een waardige toevoeging is aan de selectie om komend seizoen meer wedstrijden winnend af te sluiten.

Wij wensen Mel heel veel succes in Canada en horen graag mooie verhalen over zijn prestaties!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.