Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Justine Kuiper naar Life Running Eagles

Justine Kuiper naar Life Running Eagles

Justine Kuiper gaat haar transfer maken naar Life University. Hier gaat ze studeren en het damesvoetbal team van de Life Running Eagles versterken.

Justine begon op haar 6e met voetballen, dit deed ze bij vv Helpman. Ze begon als verdediger, maar werd later doorgeschoven naar de spits. Dit bleek een goede zet. Justine speelde tot de onder-17 met de jongens mee. Waar ze drie seizoenen op rij kampioen werd.

Daarna ging Justine over naar de meiden onder-19. Hier werd ze ook kampioen en sloot het seizoen af als topscorer. Eenmaal in het dameselftal bij de senioren verdiende Justine met haar team promotie naar de Eerste Klasse, waar ze direct veel doelpunten scoorde.

Nu gaat ze naar het vrouwenteam van Life University. De school telt 11 mannen- en 11 vrouwensporten. De Running Eagles komen uit in de NAIA Mid-South Conference. Hier spelen ze tegen ploegen als Lindsey Wilson, Shawnee State en University of the Cumberlands. Aan Life University studeren 2.800 studenten. Verdeeld over 45 verschillende nationaliteiten, waaronder een aantal Nederlanders. Deze zijn actief in het mannenvoetbalteam van Life. Justine komt op een mooie plek terecht waar ze mooie kansen krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

 

Veel plezier in Amerika, Justine!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.