Terug naar het overzicht
Awards

Julie Rodijk is verkozen tot ‘Defensive Player of the Week’!

De field hockey dames van de University of Albany namen het afgelopen vrijdag in een uitwedstrijd op tegen de field hockey dames van New Hampshire.

De uitploeg wist al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong te komen tegen de Wildcats. Deze voorsprong was van korte duur, want drie minuten later wist de thuisploeg al de gelijkmaker te maken. In het tweede kwart van de wedstrijd kwamen The Great Danes zelfs op een 1-2 achterstand, maar de gelijkmaker werd al snel gemaakt door Alison Smisdom. In het vierde kwart van de wedstrijd wisten The Great Danes de wedstrijd naar zich toe te trekken door de aanvallende bijdrage van de nummer 10 van het team, Julie Rodijk. De verdedigster wist in de slotminuten van de wedstrijd twee belangrijke doelpunten te scoren en zo de winst voor haar team veilig te stellen. Door Julie haar grote bijdrage in de winst op het field hockeyteam van New Hampshire is ze verkozen tot ‘Defensive Player of the Week’! Vrijdag neemt het field hockeyteam van The Great Danes het in eigen huis op tegen het field hockeyteam van Bryant, waar zij alles op alles zetten om hun winstreeks te verlengen naar vijf wedstrijden.