Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Julia Rienks vertrekt naar Amerika!

Julia Rienks vertrekt naar Amerika!

Julia Rienks vertrekt in de zomer van 2022 naar Amerika, ze gaat hier volleybal en studie combineren aan Daytona State College.

Julia begon met volleyballen op haar 7e bij DSVS. Dit is dé volleybalvereniging van Marssum, Menaam, Dronryp en omringende dorpen. Ze werd met het O18 team tweede in de hoofdklasse, waarna ze een overstap maakte naar VC Sneek. Op dit moment speelt ze in de Top Divisie van Nederland. Ze behoort tot de top 8 van beste Nederlandse volleybalsters in haar leeftijdscategorie. Vanaf komende herfst zal ze het volleybalteam van de Falcons versterken.

Vrienden en familie beschrijven Julia als een vrolijke en positieve meid. Ze is erg competitief en houdt er niet van om te verliezen. Julia vindt het leuk om nieuwe en uitdagende dingen te leren. Ze kijkt er erg naar uit om haar avontuur te beginnen in Amerika.

Julia gaat sport en studie combineren in Daytona Beach, Florida. Deze overstap naar Amerika zal ze maken in herfst van 2022. Daytona State College viert dit jaar haar 65 jarig jubileum. Afgelopen september werd het Women’s Volleyball team van de Falcons 3e op het FCSAA Regional Tournament. Julia zal een mooie toevoeging zijn voor het team. Wij kijken ernaar uit om Julia te volgen bij haar avontuur in Amerika.

Heel veel succes en vooral veel plezier toegewenst bij Daytona State College Julia!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.