Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Julia Meijs is de nieuwe aanwinst van East Stroudsburg!

Julia Meijs is de nieuwe aanwinst van East Stroudsburg!

Julia Meijs maakt de overstap naar East Stroudsburg University. Ze verlaat Nederland en gaat hockeyen en studeren in Amerika!

De volgende stap van spits Julia zijn de East Stroudsburg Warriors. De Warriors zijn afgelopen seizoen tweede geworden in de Pennsylvania State Athletic Conference. Met het scorend vermogen van Julia en een kanon van een backhand, gaat Julia er alles aan doen om deze prestatie te overtreffen komend seizoen. Julia heeft altijd gehockeyd bij haar lokale club HMHCe. Bij HMCH doorloopt ze de eerste selectieteams en is nu klaar voor een overstap naar Amerika.

Julia zal niet de enige Nederlandse zijn binnen ESU, KingsTalent Student-Athletes Chiara Soeters en Carmen van Kuringe worden haar teamgenootjes. Deze Nederlandse krachten gaan alles op alles zetten om zo’n goed mogelijk seizoen op de mat te leggen voor de East Stroudsburg University. Ze zullen het onder andere gaan opnemen tegen de rivalen MercyHurst en West Chester.

 

Wij wensen Julia heel veel plezier en succes toe met deze mooie overstap.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.