Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jos van Hille naar University of Dubuque!

Jos van Hille naar University of Dubuque!

Voetballer Jos van Hille verruilt SV Laren voor het men’s soccer team van Dubuque. Hiermee gaat hij voetbal en studie combineren in Amerika.

Op vierjarige leeftijd begon Jos met voetballen bij zijn lokale voetbalclub SV Laren. Hier speelde hij meerdere internationale toernooien tegen internationale jeugdteams zoals Griekenland en Italië. Door zijn leiderschapskwaliteiten en coaching werd hij ieder seizoen gekozen tot aanvoerder van zijn team. Daarnaast is Jos van kleins af aan voetbaltrainer bij jeugdteams zoals SV Laren U8, U9 en U13, waar hij bezig is met het behalen van zijn trainingspapieren. Op zestienjarige leeftijd speelde hij mee met SV Laren U19, waar hij uitkwam op het hoogste regionale jeugdniveau. Hier bewees hij in seizoen 2021 – 2022 zijn waarde met 19 goals en 15 assists in 22 wedstrijden. Hiermee werd hij tevens benoemd tot topscoorder van zijn team. Afgelopen seizoen maakte hij zijn debuut bij het eerste elftal van Laren, waar hij inmiddels het net wederom een aantal keer wist te vinden.

De technische en creatieve speler kan op iedere positie op het middenveld uit de voeten, maar komt het best tot zijn recht als #10. Door zijn geweldige techniek verliest hij weinig de bal en is hij altijd op zoek naar de vrije ruimte voor zichzelf of voor zijn ploeggenoten. Ook is hij scoringsgericht en heeft hij een uitstekende pass in huis. Daarnaast is Jos een loyaal en gepassioneerd persoon die er alles voor over heeft om zijn doelen te behalen. Hij zoekt altijd naar manieren om zichzelf te verbeteren en is zelfkritisch.

Na de zomer zal hij het men’s soccer team van Dubuque gaan versterken. De Dubuque Spartans, uitkomend in de American Rivers Conference, wisten het afgelopen seizoen een overall record van 8-7-4 te behalen, waarmee de school zich wist te plaatsen voor de Nationals. Met de creativiteit en het scorend vermogen van Jos zal het team een mogelijke nieuwe topscoorder aan hun selectie toevoegen.

Wij wensen Jos heel veel succes en plezier toe in Amerika!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.