Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jop Bleijlevens vertrekt naar Mars Hill University!

Jop Bleijlevens vertrekt naar Mars Hill University!

De snelle en technische voetballer Jop Bleijlevens maakt de stap naar Amerika en vervolgt zijn carrière bij Mars Hill University!

Jop begon met voetballen bij zijn lokale club WDZ toen hij vijf jaar oud was. Op 11-jarige leeftijd werd hij geselecteerd om bij het KNVB District Talent Team te trainen. Al snel kon hij mee met het eerste seniorenteam van WDZ. Jop zijn krachten liggen onder andere bij zijn snelheid en techniek, en zijn vermogen om te scoren. Hij heeft dan ook twee seizoenen achter elkaar de teamprijs ’topscorer’ gewonnen! Daarnaast heeft Jop tijdens zijn eerste officiële jaar, in het eerste seniorenteam van WDZ, zijn team naar het kampioenschap geholpen. In het seizoen 2021-2022 scoorde Jop 20 doelpunten als vleugelaanvaller, waarmee hij de prijs ‘Most Valuable Player’ en ‘Top Goal Scorer’ won.

Jop is een snelle aanvaller, die het best uit de voeten komt als linksbuiten. Met zijn dribbelend vermogen en passingskills is hij regelmatig belangrijk voor het team door het maken van goals en het geven van assists. Met zijn snelheid en loopvermogen is hij erg sterk in 1 tegen 1 situaties. Daarnaast is hij kopsterk en weet hij vaak luchtduels te winnen, zowel verdedigend als aanvallend. Jop vertrekt na de zomer naar Mars Hill University om daar het men’s soccer team te gaan vertegenwoordigen.

Het men’s soccer team van Mars Hill, de Lions, komt uit in de South Atlantic Conference. De Mars Hill Lions wisten vorig seizoen een overall record van 8-7-2 te behalen, waardoor ze zich plaatsten voor de Nationals. Hierbij strandden ze in de kwartfinales. Met de versterking van de snelle technische aanvaller zal de ploeg een poging gaan wagen om volgend jaar verder te gaan komen in de Nationals.

Wij wensen Jop veel plezier en succes toe met zijn avontuur naar de VS!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.