Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jinte Steenbeeke gaat naar Amerika!

Jinte Steenbeeke gaat naar Amerika!

In de zomer van 2021 vertrekt Jinte Steenbeeke uit Nederland naar Amerika. Hier gaat ze sport en studie combineren aan de Lincoln Memorial University. Ze zal de school vertegenwoordigen op het hockeyveld!

Jinte begon met hockey toen ze vijf jaar jong was, bij HC Push in Breda. In het tweede O16 selectieteam werd ze topscorer. Jinte is een all round hockeyster die op veel verschillende posities inzetbaar is. Als links midden komt ze het best uit de verf.

Jinte is een harde werkster die in bezit is van goede coaching skills. Aan de bal is ze rustig en sterk tegelijkertijd. Daarnaast heeft ze een goede tactische kijk op het spelletje. Jinte heeft een belangrijke rol bij de verdedigende strafcorner.

Het hockeyteam van de Lincoln Memorial University speelt in The South Atlantic Conference. Dit betekent dat ze onder andere de Universiteit, Limestone University tegen gaat komen. Dit zal een leuke wedstrijd worden voor de Nederlandse, want ze zal het dan opnemen tegen KingsTalent Student-Athletes Isabella en Annemijn. Naast dit onderlinge duel, zal er nog veel meer plaatsvinden. Namelijk tegen de Queens University of Charlotte, waar Isabel Buijse op het hockeyveld klaar staat!

 

We wensen Jinte ontzettend veel plezier en succes toe met haar avontuur in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.