Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jasper Moonen signs at Central Methodist Univeristy, Fayette MO

Jasper Moonen signs at Central Methodist Univeristy, Fayette MO

De 21-jarige Jasper Moonen vertrekt deze winter naar Amerika om te gaan voetballen en studeren.  Recent zette Moonen zijn handtekening onder het contract bij Central Methodist University en hiermee verruilt hij GSV’28 voor CMU Eagles men’s soccer team uit Fayette, Missouri.

 

De creatieve en multifunctionele linksbuiten stapt zeer spoedig op het vliegtuig om zijn droom in Amerika na te jagen. Eerder doorliep hij de jeugdopleiding van SV Meersen om hier enkele jaren voor het eerste elftal uit te komen. Afgelopen zomer vertrok hij naar GSV’28 om deze winter een overgang te maken naar Amerika.

 

Vanaf 17 januari sluit hij aan bij het team van CMU head coach Alex Nichols. De CMU Eagles komen uit in de NAIA Heart of America Athletic Conference. Moonen kan zich opmaken voor uitwedstrijden naar oa Iowa, Kansas en Missouri en hiermee veel van het land zien. Vorige jaar eindigde het seizoen van de Eagles in de kwartfinale van de Heart of America Athletic Conference playoffs. Coach Nichols wil komend seizoen doorstoten naar de conference final en Moonen is hierbij een belangrijke pion.

 

De Limburger zal in Missouri deel uitmaken van een internationaal georiënteerd team. Teamgenoten uit Engeland, Spanje, Colombia, Brazilië en Australië. Niet mis dus…

 

KingsTalent wenst Jasper veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Jaspers verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.