Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jasmijn Holdinga zet de volgende stap in haar voetbalcarrière en gaat naar Amerika!

Jasmijn Holdinga zet de volgende stap in haar voetbalcarrière en gaat naar Amerika!

Het women’s soccer team van Sussex County Community College krijgt versterking van Jasmijn Holdinga. Ze maakt de keuze voor de voor de Sussex Skylanders.

Op 9-jarige leeftijd is Jasmijn begonnen met voetballen bij SV Houten. In de jeugd van SV Houten speelde ze met haar teams in de Hoofdklasse. Al snel werd ze benoemd tot 2e aanvoerder van alle teams waar ze in speelde. In de seizoenen van 2020-2021 en 2021-2022 speelde Jasmijn in de Dames 1 van SV houten, met dit team speelt ze in de Derde Klasse. Op dit moment staat ze met haar team 3e in de competitie. Na meer dan 10 jaar is het tijd voor de middenveldster om de volgende stap te gaan maken op voetbal en studie gebied.

Vanaf het begin dat de highlight video van Jasmijn beschikbaar was had ze veel interesse van scholen. Ze is met meerdere scholen en coaches in contact geweest. Na een goed gesprek met de head coach van het women’s soccer team van Sussex County, Mike Rath, en het zien van de locatie heeft Jasmijn de keuze gemaakt om hier naartoe te gaan. Tijdens het gehele proces bij KingsTalent heeft Jasmijn goed contact gehouden met de coach. Head coach Mike Rath liet weten: “We are really excited and looking forward to bring her in”. Hij zei daarnaast dat hij Jasmijn een goede fit vindt bij het team.

Sussex County Community College ligt in Newton, New Jersey. Op steenworp afstand van Manhattan. Op dit moment spelen er 9 internationale studenten in het team uit New Jersey. Ze spelen tegen onder anderen Monroe Community College en Mercer County Community College.

We wensen Jasmijn heel veel plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.