Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Jady van Gils geselecteerd voor PSAC Fall Top 10

Jady van Gils geselecteerd voor PSAC Fall Top 10

Jady van Gils, een field hockey student-athlete van East Stroudsburg University, is gekozen voor de PSAC Fall Top 10.

De PSAC Fall Top 10 wordt uitgereikt aan atleten uit verschillende sporten die uitblinken op hun sportieve niveau en hun academisch niveau. Van Gils is dit seizoen al vaak in de prijzen gevallen, zo heeft ze onder andere de NFHCA National Player of the Year, PSAC Athlete of the Year en NHFCA Atlantic Region Player of the Year gewonnen. Daarnaast vertegenwoordigt ze zichzelf als een van de 11 finalisten voor de DII Honda Athlete of the Year.

De hockeyster maakte dit seizoen haar aanwezigheid voelbaar. In totaal scoorde ze 10 goals en gaf ze vijf assists. Ze stond op de negende plaats in de PSAC in het aantal punten (1,19), 10e in doelpunten (0,48) en 13e in assists (0,31) per wedstrijd.

De erkenning in de PSAC Fall Top 10 is niet alleen uitgereikt voor haar bijdrage aan het team, maar ook vanwege haar academische prestaties, zo heeft ze een GPA van 3,68 in sportmanagement.

Gefeliciteerd met al deze awards en wellicht de DII Honda Athlete of the Year!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.