Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Multi-inzetbare Esmee de Lange tekent bij Villanova University

Multi-inzetbare Esmee de Lange tekent bij Villanova University

Esmee is 16 jaar en zit in haar voorlaatste jaar op het gymnasium. Ze wordt door haar docenten en klasgenoten beschreven als een enthousiast en energiek meisje. Maar niet alleen op school is ze enthousiast en energiek. Dat is ze namelijk ook zeker bij haar hockeyclub MHV Maarssen.

Daar speelt ze in zowel de MA1 als Dames 1-teams en staat Esmee bekend om haar technische vaardigheden, multi-inzetbaarheid in het veld en vermogen om het spel te lezen.

Dat Esmee een enorme passie heeft voor de sport blijkt wel als je kijkt wat ze naast haar eigen hockey nog allemaal voor de haar club doet. Zo geeft Esmee al jarenlang met veel plezier training aan jeugdteams en een G-hockeyteam (gehandicapten). Maar daar blijft het niet bij Esmee fluit ook nog eens hockeywedstrijden bij haar club.

Maar naast hockey vindt Esmee hardlopen ook erg leuk om te doen. Zo is ze minimaal een keer per week te vinden op de atletiekbaan en doet ze soms ook mee een enkele wedstrijden. Enkele van deze wedstrijden heeft ze zelfs gewonnen.

Op school blinkt Esmee uit in vakken als Natuurkunde, Wiskunde en Gym. Ze is nieuwsgierig naar de wereld en heeft interesse in vakken als Economie. Ze heeft ook deelgenomen aan een uitwisselingsprogramma naar Londen, waar ze nieuwe culturen heeft ontdekt. De Engelse taal is dus geen enkel probleem voor Esmee.

Villanova University heeft dit seizoen tot nu toe erg wissel vallende resultaten. Zo winnen ze soms van teams die hoger op de ranglijst staan maar verliezen ze weer van teams die veel lager op de ranglijst staan. Hopelijk kan Esmee met al haar ervaring op het hockeyveld bijdrage aan wat meer stabiliteit in de ploeg bij Villanova.

Esmee is vastbesloten om haar talenten te gebruiken om een positieve verandering teweeg te brengen. Of het nu gaat om hockey, het helpen van anderen of haar persoonlijke groei het maakt Esmee niets uit want alle beetjes helpen het gaat tenslotte ook om de ervaring.

Wij wensen Esmee veel plezier in Amerika en succes toe bij Villanova University!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.