Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews

Jack Harrison van student-athlete naar doelpuntenmaker op Anfield!

Jack Harrison van student-athlete naar doelpuntenmaker op Anfield!

Jack Harrison scoorde afgelopen weekend in de openingswedstrijd van de premier league een prachtig doelpunt voor Leeds op Anfield tegen regerend landskampioen Liverpool.

Harrison maakte afgelopen zaterdag een prachtige goal tegen het grote Liverpool. Na 16 jaar afwezigheid is Leeds United weer terug in de Premier League, en hoe. In de openingswedstrijd wist Leeds de hoge verwachtingen meteen waar te maken door flinke tegenstand te bieden tegen regerend landskampioen Liverpool. Ze kwamen tot wel drie keer gelijk. Één van deze doelpunten werd gemaakt door Jack Harrison. Bekijk zijn doelpunt hier:

https://www.youtube.com/watch?v=Ab_2RgQo4Y8

De 23-jarige aanvaller van Leeds United heeft bij een aantal grote clubs gespeeld, maar zijn avontuur begon ook in “The States”. Op 14-jarige leeftijd vertrok Jack naar Amerika om er te gaan studeren en voetballen. Na zijn college periode werd hij tijdens de draft gekozen door Chicago Fire, dat hem ruilde met New York City. Na zijn transfer naar Manchester City werd hij direct verhuurd aan Middlesbrough in het jaar 2018, waarna hij aan Leeds werd verhuurd. Voordat hij deze clubs doorliep speelde hij voor Wake Forest University.

 

Wake Forest Demon Deacons

Wake Forest University heeft een soccer program van hoog niveau. De Wake Forest Demon Deacons komen uit in de ACC van de NCAA Division 1. Dit is het hoogste niveau van college voetbal in Amerika. Met meerdere prijzen in haar repertoire is het een bekend programma in de ACC.

Aan faciliteiten ook geen gebrek bij de Wake Forest Demon Deacons. Zo heb je het Truist Field (football stadium) met een capaciteit van maar liefst 31.500. Ook het LJVM stadium (basketball stadium) is niet mis. Het Lawrence Joel Veterans Memorial Coliseum kent een capaciteit van 14.665. Maar ook het Spry stadium wordt goed bezocht tijdens de soccer games van de Demon Deacons. Het stadion heeft namelijk plaats voor 3.000 supporters. Buiten deze stadions heeft nog veel meer faciliteiten voor verschillende sporten. Zo beschikt het over een baseball stadium, een field hockey stadium, een tennis center, een volleybalzaal, een golf complex, de McCreary Tower, het McCreary Field House, Het Bridger Field House, het Miller Center, het Pruitt Football Center, de Oldtown Club en het Sutton Sports Performance Center.

 

Het avontuur van Jack begon ook op een college in Amerika. Wil jij net zo’n avontuur gaan beleven, dan helpen wij jou graag om deze droom werkelijkheid te maken!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.