Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Isabel Ter Weeme maakt overstap naar Westcliff Warriors

Isabel Ter Weeme maakt overstap naar Westcliff Warriors

De 17-jarige keepster gaat dit jaar het doel van de Westcliff Warriors verdedigen.

Na het behalen van haar VWO diploma, stapt Isabel Ter Weeme op het vliegtuig om naar Amerika te vertrekken. Hier gaat ze voetballen en studeren aan Westcliff University in Irvine, Californië.

 

Vanaf haar vijfde is Isabel begonnen met voetbal, bij ZCFC in Zaandam. Na de onder-13 maakte ze de overstap naar Buitenveldert, een van de betere amateurclubs van Nederland. Haar ontwikkeling bleef niet onopgemerkt, ze werd namelijk geselecteerd voor het KNVB District Team. Dit lukte haar twee jaar op rij.

Na een aantal jaar bij Buitenveldert gekeept te hebben, maakte Isabel de overstap naar VV Alkmaar. Hier heeft ze mooie dingen meegemaakt, zoals een internationaal toernooi waar ze tegen Inter Milan en Espanyol mocht spelen.

Dit seizoen keerde de keepster terug naar Buitenveldert. Waar ze 1e keepster is bij de onder-19 en ook 2e keepster is bij Dames 1, die uitkomen in de Hoofdklasse.

Westcliff haalt met Isabel een goede keepster in huis. Haar reflexen, timing en techniek moeten haar helpen het doel van de Warriors schoon te houden. Buiten deze kwaliteiten is ze ook een echte leider op, maar ook zeker buiten het veld.

De Westcliff Warriors komen uit in de California Pacific Conference. Het team heeft dit jaar de ambitie om de titel te pakken. Naast veel kwaliteit voegt Isabel ook een extra nationaliteit aan het team toe. Het team bestaat momenteel al uit 6 verschillende nationaliteiten. De Warriors spelen hun wedstrijden in het Championship Great Park stadion.

[foto stadion]

In Irvine zal Isabel goed terecht komen. De stad staat namelijk bekend als een van de beste plekken om te leven in de Verenigde Staten. Voetballen en studeren in een van de mooiste steden van Amerika… wij zijn jaloers op je, Isabel.

 

Wij wensen Isabel veel succes met het afronden van haar VWO en alvast heel veel succes en plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.